Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


DU HANDLER NÅ I KRISTIANSAND - VI LEVERER UT VARER FRA VÅR BUTIKK I KRISTIANSAND - KLIKK HER FOR Å HANDLE I VÅRE ANDRE BUTIKKER

104720   Utepils Månedens ølsett i februar, 25 liter
Tilbehør
Alternativer
Pilsner allgrain ølsett Gahr Edition
Pilsner allgrain ølsett
Kristiansand: 17
Pilsner allgrain ølsett
Gahr Edition Varenr: 101784
Kristiansand: 17
399,-

Utepils

Månedens ølsett i februar, 25 liter

Varenr: 104720
Antall
-+
Kristiansand: 7
Hovedlager: Forventet til lager 26.02.2018
Produktinfo

Navnet sier seg selv. Dette er en pilsner brygget for å nytes ute i sola og i seg selv maner frem sommeren. Kald, ren og forfriskende. Passer fint sammen med bølgeskvulp og skrikende måker, eller etter man har klippet plenen.

 

Oppskriften er utviklet av Aleksander Baustad og kan lastes ned her. Aleksander, også kjent som Lagerboi, har jobbet i Bryggselv Stavanger siden starten og interesserer seg mest for de europeiske ølstilene. Han elsker alt rustfritt og er ellers en nerd innen brygging.


«I denne pilsen har jeg valgt å bruke litt Caramel Hell for å få litt «roser i kinnene» på ølet. Smaragd-humlen er en undervurdert humle som jeg vil dra fram i lyset. Den minner om Mittelfrüh men er litt mer fruktig og floral.»

 

I pakken får du med de ingrediensene du trenger for å brygge 25 liter øl. Pakken inneholder 5 kilo knust malt, 100 gram humle og tre pakker gjær. Alle ingredienser blir pakket for å bevare råvarenes gode kvalitet, smak og aroma. Malt knuses ved bestilling, og du kan oppgi ønsket knusing i meldingsfeltet i kassen.

Lurer du på hvordan du brygger med Brew-In-A-Bag (BIAB) metoden? Du finner en guide som tar deg med igjennom hele prosessen ved å trykke på denne linken.