15197

WLP653 Brettanomyces Lambicus

Vill- gjær til ølbrygging

Varenr: 101949
99,-
-+
Hovedlager: Ikke på lager
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 1Kristiansand
  • 1Larvik
  • 0Oslo
  • 2Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

Hvis du brygger øl med denne gjærstammen, får du et øl som har mye Brett-karakter. Det er mange måter å beskrive Brett-karakter, og ølet kan feilaktig fremstå som udrikkelig når man hører dette. Denne blandingen av smaks og aroma-karakterer gir noe av det mest perfekte ølet som kan lages; hestesvette, røyk og krydder.

Som navnet tilsier, er gjærstammen oftest brukt i Lambic, som er spontangjæret øl. Gjæren blir også brukt i Flanders og brune surøl, type Oud Bruin.

  • Utgjæring: 70-85 %
  • Flokkulering: lav
  • Foretrukket gjæringstemperatur: mer enn 29°C
  • Alkoholtoleranse: medium til høy

PurePitch-pakkene fra White Labs har en best før-dato på seks måneder etter produksjonsdato. I følge målinger gjort hos White Labs er det så mye som 71% levedyktige celler i pakkene ved best før-datoen.  Gjæret er i realiteten holdbar mye lenger enn dette og kan fint benyttes selv om den er eldre så lenge du lager en starter (forkultur).

 

Les mer om dette i vår gjærstarter-guide.

 

White Labs har strenge rutiner på kvalitetskontroll. Til hver batch utarbeider de en rapport, og du kan hente opp rapporten til gjærpakken du har i hånden her.

 
Har vi ikke gjærstammen du ser etter på lager så kan du legge inn en ordre allikevel. Da sørger vi for at den kommer med på førstkommende bestilling fra White Labs. Vi bestiller normalt gjær annenhver uke.

15197
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.