229

Wyeast 3278 Belgian Lambic Blend

Vill- gjær til ølbrygging

Varenr: 230019
95,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (34 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Denne blenden av bakteriekulturer og gjær blir brukt til å lage spontangjæret øl slik de gjør i Lambic- regionen i Belgia. Den inneholder belgiske ale- gjær, gjær til å lage sherry, to Brettanomyces- stammer, en Lactobacillus- kultur og en Pediococcus- kultur. Dette gir en ettertrakten smaksprofil som kjennetegner surøl brygget i Brussels. Det er ikke anbefalt å lage gjærstarter av denne kulturen da det fil endre størrelsesforholdet mellom komponentene. Du vil få et øl som er meget tørt hvis du bruker denne super- aktive kulturen.

  • Utgjæring: 70-80 %
  • Flokkulering: variabel
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 17-24°C
  • Alkoholtoleranse: 11 % ABV
229
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.