236

Wyeast 3763 Roeselare Blend

Vill- gjær til ølbrygging

Varenr: 230023
95,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (34 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 1Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Dette er en blend av ale- gjær og lambic- kulturer til brygging av surøl. Du får en kompleks jordaktig smarksprofil og en distinkt surhet fra cherry.

Gjæren består av en belgisk ale- gjær, en gjær for å lage sherry, to Brettanomyces- stammer, en Lactobacillus- kultur, og en Pediococcus- kultur. Denne blenden er satt sammen for å kunne brygge øl som brygges i West Flanders i Belgia. Man bør ikke lage gjærstarter av denne gjæren da dette vil forandre forholdet mellom kulturene. Du vil få et øl som er meget tørt som følge av den høye utgjæringen som er vanlig når man blander kulturer på denne måten.

Bruker du denne gjæren bør du lagre ølet i opptil 18 måneder for å oppnå ønsket resultat når det gjelder smaksprofil og syrlighet.

  • Utgjæring: 80 %
  • Flokkulering: varierende
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 18-30°C
  • Alkoholtoleranse: 11 % ABV
236
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.