244

Wyeast 5335 Lactobacillus

Melkesyrebakterier til ølbrygging

Varenr: 230043
189,-
-+
Hovedlager: Bestillingsvare (35 dager)
  • 0Asker
  • 0Demo Oslo
  • 0Hovedlager
  • 0Kristiansand
  • 0Larvik
  • 0Oslo
  • 0Stavanger
  • 0Sverige
  • 0Volum
Beskrivelse
Beskrivelse

BESTILLINGSVARE

 - Fast bestilling første fredag i måneden.

 - Produksjonstid: 14 dager.

 

Dette er melkesyrebakterie hentet fra et kjent belgisk bryggeri. Denne kulturen produserer moderat nivå av syrlighet og brukes i øltyper som gueuze, lambics, sure brown ales og Berliner Weisse. Den er alltid brukt sammen med S. cerevisiae og ofte med forskjellige typer villgjær i tillegg. Det anbefales at denne kulturen brukes i vørter under 10 IBU på grunn av at den er sensitiv for humle.

  • Utgjæring: ikke aktuelt
  • Flokkulering: ikke aktuelt
  • Foretrukket gjæringstemperatur: 15-35 °C 
  • Alkoholtoleranse: ikke aktuelt
244
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.